Detoxifiere la MAXIM!


      Facem duş de două ori pe zi, ne spălăm pe dinţi de cel puţin două ori pe zi, ne spălăm părul o dată la două zile. Ce facem, însă, cu interiorul? Ce facem cu colonul, numit „groapa de gunoi“ a organismului?


 Statisticile acestui sfârşit de secol avertizează: 
-   60% dintre decese sunt provocate de modul greşit de viaţă 
 -  20% de mediul poluat în care trăim (aer, apă, radiaţii)
-  20% de cauze congenitale sau accidentaleDE UNDE PROVIN TOXINELE? 
          Un studiu al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii desfăşurat între anii 2006 şi 2009 în 25 de oraşe europene a pus în evidenţă un fapt îngrijorător: concentraţia de particule toxice pe metrul cub este de aproape patru ori mai mare decât limita maxim admisă, iar acest fapt conduce la o scădere cu aproape doi ani a speranţei de viaţă.
         Tot Organizaţia Mondială a Sănătăţii a spus, în 2013, că Bucureştiul este cea mai poluată capitală europeană, cu 260 – 280 de tone de praf / kilometru pătrat zilnic, comparativ cu media europeană de 20 de tone / kilometru pătrat. Efectul? O scădere cu patru ani a speranţei de viaţă.


CARE SUNT CAUZELE EXCESULUI PONDERAL?
- stresul
- sedentarismul
- abuzul de medicamente / reacţii adverse / automedicaţie
- stilul modern de viaţă
- fumatul
- radicalii liberi

CUM APAR TOXINELE LA NIVELUL COLONULUI? 
           Colonul elimină elementele din hrană care nu au fost asimilate în timpul digestiei. Dacă detoxifierea colonului este necorespunzătoare, deşeurile întârzie mai mult în intestin şi încep să se depună pe pereţii acestuia.

SIMPTOME ALE DETOXIFIERII NECORESPUNZĂTOARE:
- Stare de oboseală permanentă, care devine din ce în ce mai intensă şi mai greu de combătut
- Tulburări psihice: depresie, anxietate, stare de iritabilitate, isterie, lipsa puterii de concentrare, plictiseală, indispoziţie, lipsa iniţiativei
- Transpiraţie care devine urât mirositoare
- Tulburări intestinale: scaunul are miros fetid destul de puternic, ceea ce demonstrează încărcarea şi perturbarea florei intestinale, acest simptom fiind însoţit de tulburări ale tranzitului intestinal, manifestate în special prin constipaţie
- Limba este încărcată dimineaţa, cu depozite albicioase care se pot acumula şi în jurul buzelor, iar respiraţia este urât mirositoare
- Scăderea imunităţii: răceli frecvente, recidive ale unor boli (herpes, candidoză), apariţia unor boli infecţioase sau metabolice
- Migrene: dureri de cap frecvente şi stări de somnolenţă, însoţite deseori chiar de greaţă
- Creşterea poftei pentru alimentele cunoscute ca fiind nesănătoase, în special pentru dulciuri
- Creşterea în greutate, chiar dacă ţineţi dietă
- Probleme cutanate: acnee, urticarie, pete, colorare pigmentară, celulită
- Perturbări ale apetitului sexual şi ale ciclului menstrual
- Respiraţia devine mai slabă, amplitudinea cutiei toracice scade
- Tulburări ale somnului: simţiţi nevoia să dormiţi tot mai mult, iar când vă treziţi aveţi în continuare senzaţia de oboseală, ca şi cum n-aţi fi dormit decât o oră.


DETOXIFIERE – CUM?
        Având în vedere că alimentele industriale, devitalizate, rafinate au un indice de saţietate foarte mic, cu alte cuvinte mâncăm fără să ne săturăm, sunt binevenite alimente care ajută la restabilirea echilibrului foame – saţietate.
- Consum de fibre alimentare - temperează absorbţia rapidă a glucidelor în sânge, precum şi a lipidelor, dar şi reabsorbţia bilei din colon în sânge, încetinesc trecerea alimentelor prin tractul intestinal, asigurând astfel o absorbţie maximă a nutrienţilor, ajută, de asemenea, la menţinerea pentru mai mult timp a senzaţiei de saţietate, precum şi la prevenirea constipaţiei.
- Consum de polen - grăunciorii de polen conţin toţi aminoacizii esenţiali necesari reechilibrării metabolismului şi accelerării arderilor, cu precădere a masei de grăsime
- Consum de Aloe Vera - în primul rând gelul de Aloe vera acţionează în cel mai natural mod, stimulând procesele naturale de detoxifiere ale organismului. Gelul readuce celulele la starea normală de sănătate, iar procesele naturale de detoxifiere sunt repuse în funcţiune. Reglează tranzitul intestinal, acţionând într-un mod prietenos şi personalizat asupra fiecăruia dintre noi. De aceea trebuie să fim atenţi la semnalele pe care ni le dă corpul şi să vedem care simptome ale intoxicării se ameliorează.
- Consum de fructe şi legume bogate în antioxidanţi – rodie, mangostan, usturoi, lycium, pere, ghimbir, ginseng, chia.
        Pentru succes garantat combinaţi regimul alimentar sănătos, care include şi aceste elemente, cu un stil de viaţă activ. RENUNŢAŢI LA SEDENTARISM!

         Mai multe informaţii despre produse recomandate găsiţi în magazinul Produse Aloe Vera.